Restoran Moj safir je toplo i prijateljsko mesto gde ćete sa razlogom pozvati porodicu i prijatelje da zajedno proslavite jedan od najlepših dana u Vašem životu.
U prijatnoj atmosferi restorana Moj safir brinu se o svemu i sve se prilagođeno Vašim željama i potrebama: hranu sprema više puta nagrađivani kuvar, goste služe ljubazni i profesionalni konobari, za svu decu postoji igraonica i profesionalni animatori, imaju najmoderiji sistem ozvučenja i osvetljenja, obezbeđena su parking mesta za sve goste, profesionalne hostese će dočekati Vaše goste, a sve se to nalazi na samo 10 minuta od centra grada. Kapacitet restoraa je do 200 mesta.
Sve ovo što smo Vam napisali smo i sami proverili i verujte da je atmosfera jako prijatna od samog ulaska u restoran. Tokom razgovora steknete utisak kao da ste tu već bili toliko puta, a osoblje restorana kao da poznajete dugi niz godina. Morate priznati da su nažalost takve situacije prava retkost, zato ne propustite priliku da upoznate ovaj restoran i njegovo ljubazno osoblje.
Restoran Moj safir je naša najiskrenija preporuka ukoliko želite da Vam sve ide po planu, da Vaši gosti budu usluženi kako se i očekuje i da Vam se ne dese nepredviđene situacije jer je sve organizovano i isplanirano do najsitnijih detalja.
Njihovu ponudu pogledajte na sajtu www.restoranmojsafir.com
ili ih kontaktirajte na broj telefona 065 239 8899.

Pozivamo Vas da rezervišete datum Vašeg slavlja.