Postoji neograničen broj raznih varijacija na temu dekoracija. Ne plašite se da malo i eksperimentišete, pa čak i ako ste za belu varijantu, unesite malo boje u vaš prostor, u vidu navlaka ili mašna za stolice.
U svakom restoranu možete videti u ponudi navlake za stolice. Postoji više vrsta, ali uglavnom ih određuje sam oblik stolice. U svakom slučaju za kakve god navlake za stolice da se odlučite, daju restoranu jednu vrstu skladnosti i elegancije.
Kao i sa stolnjacima i sa navlakama za stolice možete da se igrate i da utičete na sam izgled prostora u kome se održava vaša proslava. Mi vam možemo pomoći da realizujete vaše ideje, ali i da budemo uz vas i pomognemo vam savetom ili predlogom. Na kraju svega postoji samo jedan cilj, a to je da vi budete zadovoljni.
Ukoliko niste iz bilo kog razloga zadovoljni ponuđenim navlakama za stolice u restoranu koji ste odabrali, mi vam nudimo veliki izbor navlaka u beloj, bordo, bež, crnoj i srebrnoj boji
Navlake možete, u dogovoru sa nama da preuzmete nekoliko dana pre same proslave i vratite ih nekoliko dana nakon završetka. Navlake vam predajemo čiste i opeglane, a vi ih nama vraćate bez čišćenja i pranja.