Rešili ste cvetni deo dekoracije, odluka je donešena, sigurno je bilo teško napraviti pravi izbor od toliko velike ponude i taman kad mislite gotovo je, sledi onaj deo na koji ne smete da zaboravite, a to je ukrasna salveta.
Cvetna dekoracija ostavlja onaj prvi utisak kad se uđe u prostor, ali želja vam je da to oduševljenje Vaše goste drži i kad sednu za sto, zar ne??
Nekada je salveta bila belo platno preko stola koje je služilo i kao stolnjak i kao salveta za brisanje ruku. Od tada su se stvari drastično promenile. Salveta u tanjiru je i ukras i sredstvo za brisanje ruku.
Na svakoj svečanoj trpezi posebna pažnja se pridaje rasporedu escajga i salveta, jer postale su neizbežan detalj svakog stola. Pravljenjem različitih oblika salveta dobijate zanimljivu dekoraciju na stolu, a vašim gostima pružate prijatan obrok. Savijanje i ukrašavanje salveta sada je kreativan i jako zabavan zadatak koji u velikoj meri doprinosi boljem utisku za stolom.
Postoji neverovatno puno načina na koji se sve salveta može složiti i koji sve oblik može da dobije jedno četvrtasto platno, verujte uživanje je gledati kako to profesionalci rade.
Takođe možete i da se igrate i naručite štampane salvete koje su postale jako popularne poslednjih par godina. Osmislite poruku zahvalnosti za Vaše goste, poželite im dobrodošlicu ili jednostavno odštampajte Vašu fotografiju na salveti i tako ćete jednim zanimljivim detaljem upotpuniti dekoraciju i izmamićete osmeh svakom vašem gostu.
Ukoliko želite da Vaš najlepši dan ostane u neizbrisivom sećanju Vama i Vašim gostima pomoći ćemo Vam oko svih sitnih detalja koji ne mogu ostati nezapaženi i biće to pun pogodak.