Sigurno ste do sada videli bezbroj vatrometa negde u daljini i uživali u tim neverovatnim eksplozijama boja na nebu. A verovatno ste nekada zamišljali Vas i Vašeg izabranika kako stojite ispod svtelucavog neba. Jednom prilikom sam to doživela i osećaj je neverovatan, kao da ništa ne postoji oko Vas samo to prelepo nebo i Vaš partner.
Još od kad se prvi put pojavilo to veličansto zvano vatromet na nebu u Kini u 7 veku, pa sve do dan danas vatromet je postao neizostavan dodatak svakom venčanju.
Sada to nije teško prirediti, postoji puno firmi koje se bave montažom i puštanjem i koje Vam od prvog do poslednjeg detalje sve organizuju, vaše je da izaberete vrstu i da uživate u tim iskricama na nebu.
Zamislite samo koliko će Vam prelepe biti fotografije sa tim svetlostnim zracima, biće to fotografije za pamćenje, fotografije koje će oduzimati dah svakom ko ih pogleda.
Možete ga upotrebiti u više prilika, možete vatrometom najaviti Vaš dolazak ukoliko je naravno proslava na otvorenom, takođe i za vreme prvog plesa, pa Vaš prvi poljubac nakon izgovorenog sudbonosnog DA, sečenje mladenačke torte, svakako su mogućnosti neograničene, ali isuskvo jedinstveno.
Napravite Vaše venčanje kompletnim sa vatrometom koji svi vole i učinite taj veliki dan nezaboravnim.