Već smo pisale o problemima koje možete da očekujete prilikom pravljenja spiska gostiju, ali Vam nismo rekle da tu nije kraj. Nismo želele da Vas plašimo, jer sad ide sledeća muka, pravljenje rasporeda sedenja.
Nažalost možete doći u situaciju gde nećete moći da stavite za isti sto goste koje ste mislili, iz već poznatih razloga, da ih sad ne pominjemo, a to ponekad može da napravi VELIKI problem, naravno rešiv, ali sa glavoboljom.
Takođe stolovi su za 6, 8, 10 ili čak 12 ljudi, pa i tu treba uklopiti bliske goste, a da se uklapaju u broj mesta za jednim stolom. Ne bi bilo poželjno razdvajati takve grupe gostiju.
Predlažemo Vam i da decu stariju od 10 godina odvojite od roditelja i smestite ih za isti sto, uživaće u društvu i doživeće Vaše venčanje kao svoj prvi izlazak 🙂
Pravljenje rasporeda sedenja za Vaše goste olakšava snalaženje pri dolasku u restoran. Obično se raspored sedenja i brojevi stolova postave ispred samog ulaska u prostor u kom se proslava održava.
I brojevi su postali obavezan detalj na venčanjima. Uočljiv broj na svakom stolu sprečiće zabunu gostiju oko mesta. Njihov dizajn prati temu venčanja i bilo bi lepo da se uklapa u dekoraciju stola. Brojevi za stolove se mogu izraditi na različite načine, u saradnji sa Mashnicom učinićemo ih delom dekoracije tako da osim što će biti korisni i izgledaće lepo. Imamo još jedan predlog, ukoliko imate decu u vašem najbližem okruženju dajte njima da se igraju i nacrtaju vam definitivno jedinstvene brojeve, a znate i sami da dečija mašta može svašta.
Perlita Vam stoji na raspolaganju u potrazi za onim što želite i trudićemo se da ostvarite sve o čemu ste maštali.