Venčanja se najčešće održavaju u hotelima ili restoranima, a ponekad i u šatorima, što je bilo češće u stara dobra vremena 😊 I dan danas velike svadbe u unutrašnjosti Srbije se organizuju u ogromnim šatorima gde može da stane veliki broj gostiju.

Situacija koja se u zadnje vreme doduše ne tako često, ali ipak dešava, jeste kada se svadbeno veselje održava u samoj kući ili stanu u kome će živeti budući mladenci. Sve zavisi od broja gostiju i posebnosti samog slučaja.

Kada se tako nešto dešava, budući bračni par svakako želi da prostor u kome će se svadbeno veselje dešavati dekoriše i ulepša koliko god je to moguće.

Perlita studio za dekoraciju vencanja sa svoje strane već godinama unazad pomoći će prikom izbora bidermajera, ukrasa za goste po želji, ukrasa za automobile mladenaca i gostiju, baloni, vatromet, rasveta, vaze za cveće itd

Nešto što mi ne radimo, ali firma D-art Collection iz Beograda može jeste da i zidove vašeg prostora oplemeni novim dizajnom, a to čine pomoću novih tapeta.

D-art Collection je poznati brend za tekstilni i dekorativni program. Specijalizovani su za opremanje enterijera tekstilom, a od skora su proširili svoj asortiman time što rade i opremanje enterijera tapetama.

tapete-beograd.rs

Dosta toga treba uzeti u obzir kada se pristupa uređenju enterijera: od vrste prostora, oblika, položaja, osvetljenosti itd.

Svako može da samo zalepi tapeta na zid, ali da bi to bilo stilski i umetnički urađeno ipak vam trebaju profesionalci u dizajnu i opremanju enterijera.

U tekstu Kako uklopiti različite stilove, boje i dezene u enterijeru detaljnije je objašnjeno koliki značaj ima podrška profesionalnog dizajnera prilikom opremenja doma za bilo koju namenu, pa i za svadbeno veselje.

Postoje zaista različite i mnoge vrste tapeta, od jednobojnih, prugastih, sa reljefom ili šarama, na tapetama mogu da se nađu različiti motivi, figure.

Usput, kad se već ulepšava svadbeni prostor za veselje, zašto i da se ne pripremi dečija soba, veliki je izbor tapeta za svaku namenu i svrhu.

S obzirom da tapete služe da ulepštaju zid a samim tim i celokupan prostor u kome se nalaze, jako je bitno da se pogodi pravi dizajn, boja, ukrasi, a u svemu tome će vam budite sigurni pomoći D-art Collection.

Materijal od koga su rađene tapete je od najboljih i najkvalitetnijih materijala, što garantuje dugoročnost i aktuelnost.

D-art Collection ima prodavnice na nekoliko mesta u Beogradu, a ako Vam je lakše možete i preko njihovog web sajta tapete beograd .rs istražiti skoro celokupnu njihovu ponudu.

Naravno, uvek je bolje da na licu mesta popričate i konsultujete se sa dizajnerom ili dekoraterom koji će Vam predložiti najbolje rešenje.

Sve u svemu, ako se nalazite u takvoj situaciji da ćete svadbeno veselje organizovati u privatnom prostoru, kući ili stanu, zašto ne biste ozbiljno razmislili o tome da prostor u kome će se veselje održati osvežite i ukrasite novim tapetama ?

Na kraju krajeva, iako je često mišljenje da tapete nisu aktuelne, ipak tapete se ponovo vraćaju u modu 😊