Postoje trenuci koji se pamte ceo život, postoje dani kojih se rado sećamo i volimo da ih prepričavamo. Splav restoran Godo može postati deo tih prelepih uspomena sa Vašeg svadbenog veselja.
Odabir restorana većini mladenaca je najbitnija stavka na listi organizovanja venčanja.
Splav Godo je restoran svedenog i modernog enterijera sa fantastičnim pogledom na reku Savu i najlepši zalazak sunca u gradu. Sa svojih 300 kvadratrnih metara unutrašnjeg dela još toliko prelepe terase Godo može ugostiti do 200 gostiju.
Veoma je važno da gostima bude udobno i prijatno, a njihovo dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu učiniće da se baš tako osećate.
Veliki izbor ukusnih i moderno aranžiranih jela spremljenih kod njih u restoranu, otvoren šank sa širokim asortimanom stranih i domaćih pića i koktela, odlična muzika, najsavremenije klupsko osvetljenje i projektori, klimatizacija, stručno osoblje, obezbeđenje, video nadzor biće dovoljno veliki razlog da izaberete baš splav Godo kao Vaše mesto za Vaš najvažniji dan.
U meniju restorana se nalazi širok spektar internacionalnih jela, koja svojim kvalitetom i vizuelnim užitkom mogu da zadovolje potrebe i najzahtevnijih posetilaca. U ponudi se nalaze razne vrste salata, brusketi i sendviči, potaži, paste, bifteci, pileći, ćureći i svinjski filei, ribe, morski plodovi, kao i raznovrsne poslastice.
Restoran splav Godo u ponudi ima nekoliko svadbenih menija, ali spremni su da svaki koriguju prema Vašoj želji i Vašim potrebama.
Splav Godo ima opremljeno pristanište koje mladencima omogućava da na svoje venčanje stignu u velikom stilu brodom ili čamcem.
Jedan od glavnih razloga zašto se mladenci odluče baš za restoran Godo jeste upravo ambijent i izuzetno ljubazno i uvek nasmejano osoblje koje će Vaš boravak učiniti prijatnim i biće Vam na raspolaganju u svakom trenutku.
Dozvolite da budu deo Vaše svečanosti i da prijatnim ambijentom i kvalitetnom hranom kao i vrhunskom uslugom učine svaku Vašu posetu nezaboravnom.
Sve informacije potražite na : www.splavgodo.com
Ili ih pozovite : 011/ 216 81 01 i 062/ 21 49 01