Kada se spusti mrak prijatna svetlost sveća menja atmosferu u enterijeru i boju koja u njemu dominira.
Svetlost sveća omekša svaki prostor i učini ga romantičnim i elegantnim na jedan poseban način. Interesantni svećnjaci i sveće različitih veličina i boja svojom diskretnom svetolšću pružaju toplu i prijatnu atmosferu u prostoriji.
Na samom početku korišćenja voštanih sveća u Evropi, to zadovoljstvo su mogli da priušte samo bogatiji slojevi društva, pa od tada se svetlost sveća vezuje za eleganciju i luksuz.
Tokom dana svećnjak je kao ukras jako lep jer svojim izgledom utiče na prostor u kom se nalazi, a u večernjim satima donosi romantičnu svetlost koja pravi prelepu igru senki.
U zavisnosti za kakvu se dekoraciju odlučite, recimo ako je niska ili je cveće bele ili neke nežne boje, naš predlog je da je učinite vidljivom i zanimljivom i kad padne noć sa diskretnim manjim svećnjacima. Pod svetlošću sveća aranžmani izgledaju drugačije, ali jednako lepo.
Vaš mladenački sto sa elegantnim svećnjacima izgledaće luksuzno. U ponudi možete naći veliki izbor svećnjaka, jednokrakih, trokrakih, petokrakih u različitim visinama.
Ukoliko niste ljubitelj većih svećnjaka, postoje mali, keramički i vrlo zanimljivi, potražite i nešto u tom stilu ili kontaktirajte nas, a mi ćemo vam pokazati veoma lepe dekoracije koje dopunjuju svećnjaci.
Naš savet Vam je da izaberete svedenost i jednostavnost, ali i da uključite sveće u dekoraciju jer definitivno vrlo pozitivno utiču na enterijer.