Vaša lista obaveza je u potpunosti završena?!
Haljina je prošla generalnu, a možda i reprizu generalne probe. Restoran je takođe dobio crvenu oznaku na listi kao obavljeno. Poslednji dogovori i potvrde svih planova sa profesionalcima koji su zaduženi za Vaše venčanje su isto tako završeni.
Onda Vam ostaje samo još jedna sitnica koja puno znači !
Pokažite zahvalnost gostima na njihovom prisustvu i na svim lepim trenucima jednim malim poklonom pažnje.
Tradicija darivanja poklona gostima potiče iz daleke prošlosti. Nastala je u aristokratskom staležu Italije i Francuske. Gostima se tada poklanjala mala, ukrasna kutija zvana Bombnonniere. Izrađivala se od porcelana, kristala ili keramike i punjena je finim bombonama sa bademom – Confetti.
Danas je maštovitost i kreativnost nadmašila sva očekivanja. Postoji jako veliki izbor tih sitnica koje pored dobrodošlice veoma lepo izgledaju na svakom tanjiru. One čine celu dekoraciju na jedan poseban način vrlo prijatnom.
Tako se na stolovima mogu naći mirišljave svećice, razni simpatični privesci, pletene korpice sa slatkišima, sapunčići raznih oblika, posebne olovke naručene za svadbu sa imenima mladenaca, poruke zahvalnosti, liciderska srca, kolačići, sveže ili sušeno cveće, pa čak i seme nekog cveta koje ukoliko se zasadi može biti dugotrajan i prelep poklon.
Kao što vidite duga je lista, a ovo je samo deo ponude. Možemo Vam nabrajati još, ali nešto ćemo i sačuvati i biće to naš kec iz rukava kad se sastanemo sa Vama 🙂
Ti simpatični pokloni zaista predstavljaju znak pažnje za Vaše goste i izraz zahvalnosti za njihovo učestvovanje u Vašem važnom danu.