Ogledalce, ogledalce moje, kaži mi na svetu najlepši ko je?
Sigurno se svi sećate ove bajke koju smo sa uživanjem čitali i sve devojčice maštale o svom princu. Došao je i taj trenutak, Vaš princ je sa Vama i sada je vreme da Vaš dan izgleda kao iz bajke.
Kao i svi ostali detalji koji upotpunjuju prostor tako i ogledala na stolovima pričaju svoju priču.
Oduvek su ogledala bila neizbežan deo dekoracije u svakom prostoru, a razlog je njihova višestruka upotreba kao i dekorativna uloga.
Zahvaljujući napretku u samoj izradi najrazličitijih oblika ogledala, ali i ramova za njih, svojim unikatnim oblicima mogu dati posebnu draž svakoj prostoriji u kojoj se nalaze.
Međutim magična moć ogledala je ogromna. Ogledalima možete vizuelno proširiti, povisiti ili produbiti prostor, različite efekte možete postići njihovom upotrebom.
Ukoliko želite da svom venčanju dodate dozu glamura, razmislite o tome da na neki način dodate ogledala, da li ćete ih imati na stolovima za goste ili samo na vašem stolu, mladenačkom, svakako će stolovima dati elegantan izgled. U kombinaciji sa cvetnim aranžmanima i svećama napravićete glamuroznu i romatničnu atmosferu. Sveće uz ogledala Vam preporučujemo iz razloga što sa dobrom refleksijom svetlosti u ogledalu pojačavate vizuelni efekat Vaše cvetne dekoracije.
Zažmurite i maštajte o Vašem važnom danu i pozovite nas da Vam pomognemo da taj dan bude kao Vaš dan iz bajke.