Stolnjaci mogu puno da utiču na samu dekoraciju prostora.
Zamislite samo kako bi izgledali ljubičasti stolnjaci sa belim tanjirima i vrlo diskretnom dekoracijom. Sam stolnjak u boji odradio bi najveći deo dekoracije.
Pri ulasku u prostor u kome se održava proslava ili venčanje ostavili bi veliki utisak na goste.
Naravno biramo ih prema samom okruženju. Ukoliko je prostor dovoljno efektan nikako ne smemo da ga kvarimo stolnjacima u boji, u tom slučaju beli klasični stolnjaci bi bili dobitna kombinacija.
Takođe ako želite da date samo blagi pečat celoj priči i naglasiti boju koju ste odabrali za vodeću na vašoj proslavi, možete koristiti nadstolnjake raznih materijala, pamučni, satenski, čipkani.
Ukoliko niste iz bilo kog razloga zadovoljni ponudjenim stolnjacima u restoranu koji ste odabrali, mi Vam nudimo veliki izbor stolnjaka od damasta klasični beli, satenski u crnoj, ljubičastoj ili boji po vašoj želji. Veliki izbor nadstolnjaka raznih materijala.
Stolnjake možete, u dogovoru sa nama, da preuzmete nekoliko dana pre same proslave i vratite ih nekoliko dana nakon završetka. Stolnjake vam predajemo čiste i opeglane, a vi ih nama vraćate bez čišćenja i pranja.